Availability: Laos

Vets menu koera gravy topper kana ja köögiviljad 250ml n1

Tootekood: 247886

6.11

Kirjeldus

VETS MENU CHICKEN. Täiendsööt igas vanuses koertele. Praekana ja köögiviljadega kaste on valmistatud maitsva naturaalse kana maitsega ja vaid parima kvaliteediga koostisosadega. Sisaldab segu oomega-rasvhapetest ja E vitamiinist, et toetada teie lemmiku naha ja karvkatte tervist. Ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke maitseaineid.
Söötmisjuhend: Võib kasutada maiusena või valada lemmiklooma söödale, et seda muuta isuäratavamaks. Kõditage oma lemmiku maitsepapille, kuid ärge söötke teda üle. Värske vesi peaks olema alati saadaval.
Koostis: puhas vesi, kanamaksahüdrolüsaat, tomatipasta, õllepärm, kaerajahu, dekstroosi monohüdraat, linaseemneõli, lõheõli, porgandipulber, mineraalained, karamell, kurkum, kuivatatud petersell. Toitainelised lisandid/kg: Vitamiin E 2,5mg. Sensoorsed lisandid: naturaalsed lõhna- ja maitseained.
Analüütilised koostisosad: Niiskus 88%, toorproteiin 1,5%, toorkiud 0,05%, toorõlid ja -rasvad 1,5%, toortuhk 0,6%, 50kcal/100ml.
SÄILITAMINE: Enne kasutamist loksutage korralikult. Hoida jahedas, kuivas otsese päikesevalguse eest kaitstud kohas. Pärast avamist hoida külmkapis ja kasutada ära 7 päeva jooksul
Pakendi suurus: 250 ml.
Parim enne ja partii: vt pakendilt.

Tootja: Macahl Animal Health, Iirimaa.
Maaletooja: AS Magnum Veterinaaria, Vae 16 Laagri, Harjumaa, tel. 8005000 www.veterinaaria.ee

Lisainfo

Kaal 0.282 kg
Mõõtmed 180 × 130 × 160 cm
Bränd

Tootja